Σχετικά με εμάς

Το DestesTravel ιδρύθηκε το 1984 από τον κ. Δεστέ Γεώργιο και μετονομάστηκε σε Book4travel το 2013. Με το δυναμισμό και την προσωπική του αξία κατάφερe να προσεφέρει μια ποικιλία υπηρεσιών στον εταιρικό και ιδιωτικό τομέα.

Οι ταξιδιωτικές υπηρεσίες και οι δραστηριότητες της Book4travel εκτείνονται σε όλους τους τομείς της ταξιδιωτικής βιομηχανίας, τόσο σε εγχώριο όσο και σε διεθνές επίπεδο,

Χρησιμοποιώντας τα πιο ανανεωμένα συστήματα λογισμικού, μπορούμε να σας παρέχουμε μία μεγάλη ποικιλία ποιοτικών υπηρεσιών για την ικανοποίηση όλων των ταξιδιωτικών σας αναγκών με ακρίβεια και συνέπεια.

Επικοινωνήστε μαζί μας και βιώστε την εξαιρετική ποιότητα των υπηρεσιών μας και το άριστο επίπεδο συνεργασίας που απολαμβάνουν οι χιλιάδες πελάτες μας.

ΓΙΑΤΙ ΕΠΙΛΕΓΟΥΜΕ BOOK4TRAVEL

Στο Book4travel, οι προσδοκίες και οι ανάγκες σας αποτελούν για εμάς την πρώτη μας προτεραιότητα.

image description

Οι καλύτεροι σύμβουλοι για το ταξίδι σας

Γνωρίστε την ομάδα του Book4travel. Θα μοιραστούμε την ταξιδιωτική μας γνώση με σκοπό να σχεδιάσουμε κάτι το εξαιρετικό για τον επόμενό σας προορισμό.

image description

Παγκόσμιο δίκτυο συνεργατών

Συνεχής σύνδεση με συνεργάτες που προσφέρουν ένα πλήθος υπηρεσιών και προϊόντων στο δίκτυό μας, σε παγκόσμια κλίμακα.

image description

Οι καλύτεροι προορισμοί στις καλύτερες τιμές

Πλούσιος συνδυασμός προορισμών και ξενοδοχείων, προσαρμοσμένο σε κάθε επιθυμία και χωρίς να ξεχνούμε ότι το καλύτερο δεν είναι απαραίτητο και το ακριβότερο.

Κάνουμε το κάθε σας ταξίδι μοναδικό

Βρίσκουμε τις καλύτερες τιμές

Κύριο μέλημά μας, είναι η παροχή ποιοτικών υπηρεσιών με επαγγελματισμό και αγάπη για το ταξίδι, στις καλύτερες τιμές της αγοράς.

Υποστηρίζουμε τον πράσινο τουρισμό

Λειτουργώντας υπό τον έλεγχο των τοπικών κοινωνιών, σεβόμαστε τα πολιτιστικά και περιβαλλοντικά στοιχεία τους, διατηρώντας τα οικονομικά οφέλη εντός των τοπικών κοινωνιών.

Υποστηρίζουμε τους τοπικούς επαγγελματίες

Συνεργασία με τοπικούς επαγγελματίες, προσδίδοντας ιδιαίτερη αξία στο ταξίδι σας.

Οι κριτικές σας μιλάνε για εμάς

Το βασικό μας μέλημα στο Book4travel είναι να επιστρέφετε από τα ταξίδια σας με τις καλύτερες εντυπώσεις και το μεγαλύτερό σας χαμόγελο. Επομένως, υποχρέωσή μας είναι να ανταποδίδουμε την εμπιστοσύνη που μας υποδεικνύετε.

Οι καλύτεροι σύμβουλοι για το ταξίδι σας

Η ομάδα της Book4travel αποτελείται από εξειδικευμένα, έμπειρα και ικανά στελέχη λειτουργώντας μέσα από μια ξεκάθαρη στρατηγική με πολιτικές και διαδικασίες με σκοπό την εκπλήρωση των εταιρικών μας στόχων.

Dimitris Destes

MANAGING DIRECTOR

Panagiotou Virginia

OFFICE MANAGER

Chatzimari Chryssa

COUNTER SUPERVISOR

Savvas Konstantinos

SALES EXECUTIVE

Tsagkouros Charalampos

CFO